prošle radionice

Otvorene radionice namjenjene su svima. Teme su vrlo raznolike, jer su potaknute inspiracijom i sukreacijom mnogih ljud iz iste vibracijske mreže, vrlo različitih profesionalnih i životnih iskustava. Želja nam je kroz otvorene radionice aktivirati potencijale, otvoriti polja novih mogućnosti, proširiti perspektive, razviti vještine potrebne za jasnije izražavanje, povezati srce, um i ruke polaznika…

bhs

Body Healing Story

Revitalizirajući vrhunac ljetnog odmora dotakli smo od 21. do 24.8. 2017. u Jelsa na otoku Hvaru. Po prvi puta BHS (Body Healing Story) se održao uz more gdje se balansiranje našega tijela i energije dogodilo u spoju s prirodom.

Ovaj 4-dnevni retreat je putovanje prema vašem srcu, najsnažnijem elekromagnetnom organu kojega posjedujete.

ljetni
zalogajčići

širenje spektra mogućnosti
sa Zrnom soli

Ovo ljeto začinili smo dvosatnim ljetnim susretima širenja spektra mogućnosti koji su se održavali od 16. do 25. srpnja 2017. svaki dan s početkom u 18 sati u Art parku u Zagrebu.

Pet različitih radionica u parovima su voditi šest vrlo inspirativnih i neobičnih voditelja – cantadora, babica, Ironman, mentalist, švelja i promatračica okupljenima pod nazivom Zrno soli.

Create Innovatively NOW je radionica održana 3 – 7 travnja 2017. u parku Maksimir u Zagrebu, Radionica je rezultat TECRINO projekta a fokus joj je na aktivnoj kreativnosti, inovativnosti i  potpunom prisustvu.

učili
od prirode

radionica u Kalabriji

U studenome 2016. godine održali smo radionicu “Transform Yourself – Learning from Nature” na Kalabriji u sklopu europskog Programa Erasmus + Mobilnost u svrhu učenja za pojedince pod nazivom “Living Authentically – Learning Mobility for individuals”.

Tema radionice otkrivanje sebe u odnosu sa prirodom. Promatrajući, vizualizirajući, pričajući priče, improvizirajući te pomoću tišine, vlastitog tijela i mentalnih tehnika otkrili smo prirodu kao inspiraciju za život i način kako zajedno živjeti autentično.

art of hosting
2013

prvi Art of Hosting
trening na hrvatskom!

Nakon više godina organiziranja ovog treninga na engleskom jeziku želja nam je ponuditi praksu AoH svima u regiji na jeziku koji će još više olakšati učenje i razvoj mreže praktičara.

Ovaj trening je dio internacionalne prakse pod zajedničkim nazivom Art Of Hosting Meaningfull Conversations iza koje stoji široka internacionalna mreža praktičara.