Na rubu transformacija

na rubu transformacija

promocija knjige

Bili su pozvani svi koji potiču transformaciju na osobnoj i profesionlanoj razini, na druženje i inspiraciju uz promociju knjige “A Transformative edge” i kavanski razgovor o preživjelim transformacijama i načinu da ih se olakša, potakne i uveća.

Jasenka Gojšić, Isoropia
Hrvatski partner na Erasmus+ projektu “Building Capacities for Transofmative Learning”.

gdje i kada

Promocija se održala u četvrtak, 2. srpnja 2020. od 17 do 20 sati u prostorima Udruge Vestigium, Rudeška cesta 142, Zagreb.

Knjiga je namjenjena edukatorima (voditeljima radionica, učiteljima, profesorima, trenerima, mentorima, facilitatorima, organizatorima) i onima koji to žele postati.

sadržaj
događanja

Promocija knjige “A Transformative Edge” nastale na projektu Building Capacities for Transformative Learning.

Nakon promocije vodit će se kavanski razgovori o preživljenim transformacijama i načinima da ih se olakša, potakne i uveća.

Knjiga je nastala na projektu “Izgradnja kapaciteta za transformacijsko učenje”
Knjigu možete ju čitati ovdje, ili preuzeti ovdje.

promotori

IVANA BAGO

Ivana Bago: Umjetnost i transformacija

Ivana je povjesničarka umjetnosti koja se u svom znanstvenom i kustoskom radu bavi odnosom suvremenih umjetničkih praksi i društvenih transformacija. Redovito surađuje s organizacijama domaće nezavisne kulturne scene, a suosnivačica je udruge Delve | Institut za trajanje, mjesto i varijable (www.delve.hr).

GORAN HUDEC

prof. dr. sc. Goran Hudec: Transformacije u životu jednog muškarca

Goran je inovator, Ironman, pasionirani putnik, pisac i poljoprivrednik. Upravo živi profesionalnu transformaciju iz sveučilišnog profesora u poljoprivrenika. Njegov život svjedoči da je čovjeka teško definirati, ako razvije mnoge, a ne samo neke, svoje talente i bude autentičan.

ENA RAJIĆ

Ena Rajić: Spoken word transformacija

Ena je psihologinja koja o ozbiljnim temama priča na neobičan način te humorom ukazuje ljudima na apsurdnosti i nelogičnosti svijeta u kojemu žive. Na svom YouTube kanalu koristi satiru, obrnutu psihologiju i spoken word poeziju, potičući na taj način ljude na transformaciju.

Potpora Europske komisije proizvodnji ove publikacije ne predstavlja potporu sadržaju koji odražava samo stavove autora i Komisija ne može biti odgovorna za uporabu sadržanih informacija.