Na rubu transformacija

na rubu transformacija

promocija knjige

Pozivaju se svi koji potiču transformaciju na osobnoj i profesionlanoj razini, na druženje i inspiraciju uz promociju knjige “A Transformative edge” i kavanski razgovor o preživjelim transformacijama i načinu da ih se olakša, potakne i uveća.

Jasenka Gojšić, Isoropia
Hrvatski partner na Erasmus+ projektu “Building Capacities for Transofmative Learning”.

gdje i kada

Udruga Vestigium, Rudeška cesta 142, sa dvorišne strane, Zagreb

Četvrtak, 2. srpnja 2020. od 17 do 20 sati.

Za sudjelovanje na promociji potrebno se registrirati.

Knjiga je namjenjena edukatorima (voditeljima radionica, učiteljima, profesorima, trenerima, mentorima, facilitatorima, organizatorima) i onima koji to žele postati.

sadržaj
događanja

Promocija knjige “A Transformative Edge” nastale na projektu Building Capacities for Transformative Learning.

Nakon promocije vodit će se kavanski razgovori o preživljenim transformacijama i načinima da ih se olakša, potakne i uveća.

Knjiga je nastala na projektu “Izgradnja kapaciteta za transformacijsko učenje”
Knjigu možete ju čitati ovdje, ili preuzeti ovdje.

promotori

IVANA BAGO

Ivana Bago: Umjetnost i transformacija

Ivana je povjesničarka umjetnosti koja se u svom znanstvenom i kustoskom radu bavi odnosom suvremenih umjetničkih praksi i društvenih transformacija. Redovito surađuje s organizacijama domaće nezavisne kulturne scene, a suosnivačica je udruge Delve | Institut za trajanje, mjesto i varijable (www.delve.hr).

GORAN HUDEC

prof. dr. sc. Goran Hudec: Transformacije u životu jednog muškarca

Goran je inovator, Ironman, pasionirani putnik, pisac i poljoprivrednik. Upravo živi profesionalnu transformaciju iz sveučilišnog profesora u poljoprivrenika. Njegov život svjedoči da je čovjeka teško definirati, ako razvije mnoge, a ne samo neke, svoje talente i bude autentičan.

ENA RAJIĆ

Ena Rajić: Spoken word transformacija

Ena je psihologinja koja o ozbiljnim temama priča na neobičan način te humorom ukazuje ljudima na apsurdnosti i nelogičnosti svijeta u kojemu žive. Na svom YouTube kanalu koristi satiru, obrnutu psihologiju i spoken word poeziju, potičući na taj način ljude na transformaciju.

Potpora Europske komisije proizvodnji ove publikacije ne predstavlja potporu sadržaju koji odražava samo stavove autora i Komisija ne može biti odgovorna za uporabu sadržanih informacija.