Škola životnih mogućnosti

škola životnih
mogućnosti

Susret sa autentičnim „ja“…
i svojim autentičnim svijetom

U osam radionica:

Mapirajte vlastitu Stazu i krenite u pustolovinu otkrivanja samoga sebe.
U buci i metežu svakodnevice naučite osluškivati okolinu – i slušati sebe.
Odredite smjer u kojem želite ići i kristalizirajte sliku svoje budućnosti.
Naučite kako balansirati namjeru, riječi i djela, poštujući svoje i tuđe vrijeme.
Spoznajte svoje istinske talente i kako ih možete korisno upotrijebiti.
Hrabro zakoračite u stvarnost koju ste sami kreirali.

Osam radionica održavaju se na zahtjev, 3 sata po radionici.
– Mapa puta
– Balansiranje riječi i djela
– Integritet – Moć (je) u djelovanju
– Kako podnijeti vrijeme
– Ono što ja nisam
– Pokaži se
– Miraz
– Hodočasnici života

Cijena:
4.000,00 kn + PDV za cijeli program

Voditelji:
Tomislav Dobrović
Jasenka Gojšić
Martina Stažnik

Kontakt i prijave:
jasenka.gojsic@isoropia.hr
www.isoropia.hr

mapa puta

Tko ste vi? Tko su drugi? Kako vidite svijet oko sebe? Ovaj susret posvećen je upoznavanju i stvaranju vlastite Mape puta. Kroz papir i tintu, materijalizirat ćemo želje i namjere te tako osvijetliti svoj Put u radionicama koje su pred nama.

balansiranje riječi i djela

Riječi su naše izgovorene misli. Svemir koji je uvijek u ravnoteži, ne podržava disbalans riječi i djela. U ovom susretu radit ćemo na stvaranju harmonije između namjere, riječi i djela te raditi na samodisciplini. Tako preuzimamo odgovornost za kreiranje vlastitog života i razvijamo vlastiti integritet – činimo točno ono što smo rekli da ćemo učiniti.

integritet - moć (je) u djelovanju

Riječi imaju neograničenu moć stvaranja, ali su naša djela ono što riječima daje materijalnu  vidljivost. U ovom susretu pronaći ćemo izvor svoga djelovanja, prepoznati da li je ono uvjetovano programiranom okolinom ili dolazi iz inspiracije srca. Sve što postoji, postoji u odnosu na nešto drugo. Ima li smisla raditi nešto, ako nitko drugi to ne primjećuje?

kako podnijeti vrijeme

Vrijeme je jedinica za mjeru kojom prepoznajemo udaljenost između naše namjere i njezine manifestacije. Ritam vremena nužna je komponenta fizičkog stvaranja. Sjeme posijano u zemlju ne daje odmah ploda. Potrebno je da prvo nikne klica, razvije se biljka, a tek na kraju možemo uživati u plodovima. Vrijeme nije vaš neprijatelj. Kako podnosite ritam vremena? Mora li baš sve biti – odmah i sada?

ono što ja nisam

Zanima li vas što pričaju drugi o vama kada izađete iz sobe? Tama često puta asocira na nešto nepoznato, a samim time i strašno. Koliko poštujete svoju i tuđu tamu?

pokaži se - kristalizacija

U ovom susretu pokušat ćemo dati odgovor na pitanje: Što je meni sada važno? Pijemo vodu iz istog Izvora, a ipak smo toliko različiti. Savršenstvo postojanja kristalizira se jedino u našim različitostima. Jedinstveni smo po našim talentima. Izazov je napustiti svoj uvjetovani program i pokazati vlastitu kreativnost.

miraz

U ovom susretu koristit ćemo jednostavne i korisne alate za daljnji razvoj, koji djelovanje usklađuju s talentima. Dobit ćete priliku za jasnoću kako vlastite pojedinačne ciljeve uklopiti u Veliku sliku (Big picture) svoga života.

hodočasnici života

14. lipnja 2018.

Svrha broda nije da ostane usidren u luci. Naša odgovornost prestaje kada u svakom trenutku dajemo najbolje od sebe, bez obzira na ishod. U posljednjem susretu ovog ciklusa razmijenit ćemo dojmove, iskustva i zajednički proslaviti novi početak.

Tomislav Dobrović

Strastveni zaljubljenik u život, mentalist, kreator i promatrač, polako i sigurno transformira nesvjesne strukture u smislene cjeline. Snagom riječi i djela,  sjedinjuje fizičko i eterično, svjestan velike važnosti sreće i zadovoljstva na svim razinama življenja.

Jasenka Gojšić

Babica budućnosti. Jasenka pokreće, babinja ideje koje su upravo pristigle na svijet, okuplja, širi pozitivu. K njoj dolaze oni koji su zaboravili vidjeti kreatora u sebi, posumnjali u svoje moći, zapeli u točki preokreta. Jasenka vjeruje da je u životu sve moguće, jedino valja znati što čovjek zaista hoće.

Martina Stažnik

Pripovjedačica, tragačica, šamanka, psihoterapeutkinja. Rijetko tko može zaroniti tako duboko kao Martina, tako se vješto izgubiti i pronaći u mračnim šumama, tako spontano koristiti se umjetnošću u svojim intervencijama. Pripovijeda  glasom, slikama, pričom i umjetnošću i vodi vas na putove psihe – sigurno i duboko, zabavno i s puno empatije, neumoljivo i estetično.