O nama

Jasenka
Gojšić

Coach, facilitator i edukator
za radosno, lako i autentično bivanje i djelovanje.

Photo by Carlo Kovačec

Jasenka voli ljude, a posvećena je onima koji preuzimaju odgovornost za svoje i blagostanje zajednica u kojima žive i djeluju. Edukacija iz psihologije, menadžmenta i elektrotehnike, i više od trideset godina rada na projektima, omogućili su joj bogato, raznovrsno profesionalno iskustvo, te duboko poznavanje ljudi. Godine su joj donijele mudrost da usmjerava pažnju na ono što želi rasti, njeguje odnose usmjerene zajedničkom cilju, vidi istovremeno i potencijal i realitet, te da zna prepoznati i potaknuti ljude i timove na prvi korak koji vodi ka više životne radosti.

kvalifikacije

MA in Psychosynthesis Leadership and Organisational Coaching, Middlesex University, London, UK

Institute of Psychosynthesis, London:

 • Diploma in 5DL (Five dimensions of leadership) coaching
 • Diploma in psychosynthesis life coaching
 • Diploma in psychosynthesis leadership and organisational coaching

IEDC – Bled School of Management, Slovenia

 • MS in Management
 • MBA

Dipl. ing. elektrotehnike, FER, Sveučilište u Zagrebu

U potrazi za balansiranom karijerom, Jasenka je 2007. osnovala Isoropia d.o.o. Tada nije znala da su poduzeća živa bića, i kao takva da jako vole život. Isoropija ima ćud divnog psa i vjerno slijedi Jasenkine snove.

Isoropia je na mnoge načine povezana sa svijetom. Mreža u kojoj se ostvaruje sastoji se od ljudi, drugih organizacija, profitnih, neprofitnih, formalnih, neformalnih, a suradnje se protežu od razine ideja do konkretnih produkata.

Uhvaćena u međunarodnu mrežu pokretača promjena u 2013. godini, Isoropia dobija novi fokus svog djelovanja – transformacijsko učenje, i svoje jato za daleka putovanja.

Od 2019. Isoropia je dio Legacy 17, međunarodne, transdisciplinarne zadruga edukatora, konzultanata i pokretača promjena, posvećenih održivom razvoju.

2010. Isoropiji se otkriva cijeli novi svijet, baziran na participativnom, suradničkom, generičkom principu vođenja zajednica.

Mreža facilitatora služi radnosnom, zajedničkom djelovanju na “lokalnoj” razini.

2000
.
osnovana
1
+
polaznika edukacija
1
ERASMUS+ projekata
001
+
sati coachinga
1
+
strateških radionica
1
+
zemalja aktivna

kontakt

  Strohalov prilaz 7
  10010 Zagreb – HR

  Tel: +385 98 452 134
  info@isoropia.hr

  MB 02233444
  OIB 78947324026