zajedničko učenje

Isoropia prvenstveno potiče transformacijsko učenje. Transformacijsko učenje, čiji cilj je promjena perspektive i stava, učenik i učitelj su zajedno u procesu, oboje uče i mijenjaju se, oboje su i učenik i učitelj.

Obzirom da se kompetencija  definira kao umnožak stava, znanja i vještina, pozitivan stav nije dovoljan za kompetentno življenje. Učenje koje potičemo ponekad uključuje i razvoj vještina i novih znanja, a ponekad samo potrebu kod učenika za daljnjim učenjem. U procese učenja uključuju se svi ljudski vidovi: mentalni, osjetilni, emocionlani, tjelesni i duhovni.

Isoropia organizira i sudjeluje u vrlo raznolikim procesima učenja: predavanja, radionice, treninge, seminare. Neke forme su vrlo kratke, kao Ljetni zalogajčići, neki su intenzivni kao BHS.

Prilagođeni, in-house  treninzi su nam posebno profesionlano dragi. Oni zahtjevaju duboko poznavanje potreba zajednica i intenzivne pripreme i voditelja i pozivatelja. Ta investicija se višestruko isplati, jer susret voditelja i sudionika je tada usmjeren prema jasnim, dogovorenim ciljevima, jezik i terminologija su zajednički, proces podržava širu, dugoročnu priču. Upravljanje projektima i Osobnim utjecaj do rezultata su primjeri treninga organiziranih unutar organizacija kao učečih zajednica.

Pokretanje pozitivnih promjena je radionica koja se organizira za zainteresirane grupe i organizacije, i u otvoronoj formu i podržana je daljnjom individualnom ili grupnom podrškom.

Održiva karijera namjenjena je pojedincima koji žele utvrdi svoje aktualne glavne motivatore i prilagoditi svoju karijru, dakle sve što rade u životu, svojim najdubljim potrebama. Pri tome je važno znati koji organizacijski mehanizmi najviše utječu na balans u životu, te kod kreiranja profesionlanih odnosa držati pažnju na njima.

Otvorene radionice namjenjene su svima. Teme su vrlo raznolike, jer su potaknute inspiracijom i sukreacijom mnogih ljud iz iste vibracijske mreže, vrlo različitih profesionalnih i životnih iskustava. Želja nam je kroz otvorene radionice aktivirati potencijale, otvoriti polja novih mogućnosti, proširiti perspektive, razviti vještine potrebne za jasnije izražavanje, povezati srce, um i ruke polaznika…

U ovoj arhivi nalaze se i događanja na kojima smo mi učestvovali kao polaznici ili sukreatori, a koja mogu poslužiti kao poticaj za neka buduća okupljanja oko zajedničkih pitanja ili tema. Organizirate li događnja, skupove, konferencije, okupljanja, mi vam možemo pomoću u njojovom dizajnu i facilitiranju.

strateško
planiranje

i izrada strateških mapa

Radionica je namjenjena svim liderima.

Cilj ove radionice je na jednostavan i razumljiv način približiti pojam strateškog razmišljanja i strateškog planiranja svakog pojedincu, uključenom u bilo koju vrstu poslovnog procesa (profitnog, neprofitnog, javnog, privatnog, malog, srednjeg, velikog).

Broj polaznika je ograničen na 10 sudionika pa osigurajte svoje mjesto ispunjanjem prijavnice.

Radionica se organizira u suradnji sa Mapom znanja u srijedu, 24.3.2021. od 9:00 do 16:00 u Hotelu Westin, Zagreb.

balansirana karijera

slobodan izbor ili
strategija preživljavanja

Radionica je organizirana u suradnji s Mapom znanja a namijenjena pojedincima koji žele uskladiti osobne, profesionalne, obiteljske i društvene aktivnosti, konkretno u doba pandemije.

Svrha seminara je upoznati polaznike s tehnikama „žongliranja“, nužnim za uspješno balansiranje između osobnih, profesionalnih, obiteljskih i društvenih potreba.

Online radionica održati će se u četvrtak, 8.4.2020. od 10:00 do 14:00 CET.

Radionica je organizirana u suradnji s Mapom znanja a namijenjena je za novim menadžerima.

Svrha seminara izmeđuy ostalog je opremiti nove menadžere s vrlo praktičnim alatima i metodama za učinkovito obavljanje menadžerskih poslova te pripremiti polaznike za rad s ljudima različitih dobnih skupina, razumijevajući njihove dominantne uloge i interese ovisno o dobi primjenjujući model pokretanja pozitivnih promjena.

Radionica će se održati u četvrtak i petak, 22. i 23.4.2021. od 9:00 do 16:00 u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb.

Radionica je organizirana u suradnji s Mapom znanja a namijenjena je svima koji rade na projektima i utječu na njihovu uspješnost, uključujući investitore i krajnje korisnike.

Ova radionica obuhvaća pregled cijelog područja znanja o upravljanju projektima na jasan i koncizan način, te uvid u glavne metode, tehnike i alate koji se najčešće koriste u svim projektnim fazama.

Cilj radionice je da polaznici prepoznaju korisnost discipliniranog profesionalnog projektnog pristupa u svojim radnim sredinama.

Radionica će se održati u četvrtak i petak, 13. i 14.5.2020. od 10:00 do 11:30 u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb.

Isoropia organizira i sudjeluje u vrlo raznolikim procesima učenja: predavanja, radionice, treninge, seminare.

Sve niže navedene radionice dostupne su na zahtjev.

pokretom do pozitivne promjene

Radionica poticanja pozitivnih promjena slušanjem govora tijela.

pokretanje pozitivnih promjena

Radionica primjene afirmativnog propitivanja u osobnom i organizacijskom razvoju.

upravljanje projektima

Otvoreni trening za sve koji su odlučili učinkovito realizirati svoje snove.

održiva karijera

Otvoreni trening za sve koji su odlučili učinkovito realizirati svoje snove.

osobnim utjecajem do rezultata

Trening baziran na razumijevanju našeg cilja i odabira pravog načina s kojim ćemo cilj najlakše postići.

škola životnih mogućnosti

Susret sa autentičnim „ja“… i svojim autentičnim svijetom

U osam radionica mapirajte vlastitu Stazu i krenite u pustolovinu otkrivanja samoga sebe.

Otvorene radionice namjenjene su svima. Teme su vrlo raznolike, jer su potaknute inspiracijom i sukreacijom mnogih ljud iz iste vibracijske mreže, vrlo različitih profesionalnih i životnih iskustava. Želja nam je kroz otvorene radionice aktivirati potencijale, otvoriti polja novih mogućnosti, proširiti perspektive, razviti vještine potrebne za jasnije izražavanje, povezati srce, um i ruke polaznika…

U ovoj arhivi nalaze se i događanja na kojima smo mi učestvovali kao polaznici ili sukreatori, a koja mogu poslužiti kao poticaj za neka buduća okupljanja oko zajedničkih pitanja ili tema. Organizirate li događnja, skupove, konferencije, okupljanja, mi vam možemo pomoću u njojovom dizajnu i facilitiranju.