Pokretom i podrškom do pozitivne promjene

Pozivamo Vas na radionicu Pokretom i podrškom do pozitivne promjene u subotu, 11.5.2019. od 9 do 13h u In Sonja’s Home, Ulica grada Mainza 11, 7. kat.

Okupljamo se s ciljem međusobnog podržavanja.  Stvaramo kontekst (zajedničko, inteligentno tijelo grupe) koji omogućava da se postojeće situacije, izazovi ili pitanja vide na novi način.

Na ovoj radionici posvetit ćemo kompletnu pažnju svoga srca i uma pojedinačnim situacijama. Obzirom da se procesi kojima svjedočimo zrcale u nama, svaka grupna vježba produbljuju razinu naše samosvjesti.

Preporučeno je imati odjeću koja omogućava slobodan pokret.

metoda

Social Presencing Theater (SPT) https://arawanahayashi.com SPT daje uvid pojedincu i grupi u vlastite kvalitete, obrasce i potencijal. Isprobajte SPT u svom procesu promjene.

trenerice

Jasenka Gojšić pokreće, babinja ideje koje su upravo pristigle na svijet, okuplja, širi pozitivu. K njoj dolaze oni koji su zaboravili vidjeti kreatora u sebi, posumnjali u svoje moći, zapeli u točki preokreta. Jasenka vjeruje da je u životu sve moguće, jedino valja znati što čovjek zaista hoće.

Dragica Marjanović, vjeruje da u svakom od nas leži neotkriveni potencijal koji je potrebno aktivirati. Završila je programe “Theory U” te “Social Presencing Theatar” Presencing Instituta Cambrige koji pomažu u ostvarenju dubokih promjenama te se bavi osobnim i grupnim  transformacijama.